/1 KRONE

1 KRONE

Thy-Mors Energi sælger grund til kommunen for 1 krone  –

 

Thy-Mors Energi bakker fuldt op om Kulturmødet Mors og har derfor solgt et område bag Musikværket, for et symbolsk beløb på en krone til Morsø Kommune. Området skal bruges til at skabe bedre adgangsforhold i forbindelse med Kulturmødet.

Kulturmødet Mors har siden starten i 2013 vokset hvert år – og den øgede interesse har også skabt logistiske udfordringer, da adgangsvejene til madtelt og scener er gået tværs over Kulturpladsen til gene for både aktører og besøgende. Med det nye område bag Musikværket vil Morsø Kommune skabe en bedre logistik under Kulturmødet ved at omdirigere tunge køretøjer.

– Vi er vildt begejstret, og også meget taknemmelige for at Thy-Mors Energi og Morsø Kommune hjælper os med at finde en smidig løsning. Det kommer til at lette logistikken meget. Samtidig får besøgende en bedre oplevelse, da trafikken føres bagom Kulturpladsen, hvor folk går, hvilket igen også højner sikkerheden, fortæller Trine Bang, direktør for Kulturmødet Mors.

Også Lars Peter Christiansen, adm. direktør i Thy-Mors Energi, er glad for løsningen:

Luftfoto af Kulturmødepladsen foran Musikværket – hvor den nye leverandørvej kan ses til højre i billedet.

– Vi har gennem alle årene støttet op om Kulturmødet Mors, og som et lokalt andelsselskab ved vi, hvor vigtigt det er, at der bakkes om lokale initiativer. Kulturmødet er med til at sætte vores område positivt på landkortet, og vi har derfor valgt at understøtte den fortsatte udvikling af Kulturmødet ved at overdrage grunden til et symbolsk beløb.

Flot gestus
Borgmester i Morsø Kommune, og bestyrelsesformand for Kulturmødet, Hans Ejner Bertelsen er ligeledes meget tilfreds med handlen:

– Det er en flot gestus af Thy-Mors Energi, og det viser virkelig, at vi lokalt er gode til af finde løsninger, som giver mening. Om få uger åbner vi dørene til årets Kulturmøde, og jeg er sikker på, at den nye vej er med til at styrke alle involveredes oplevelse. Man kan vel nærmest kalde det en smutvej til bedre kulturoplevelser.

Kulturmødet Mors løber af stablen fra den 22. – 24. august 2019.

Artiklen er fra Limfjord update