/ÅRETS BUTIK

ÅRETS BUTIK

Medarbejderne i Aldi afløses af cheferne på hovedkontoret  –

 

Aldi i Nykøbing har netop vundet prisen som Årets Butik i Midt- og Vestjylland.

Butikkerne landet over vurderes ud fra en række kriterier som omsætning, købmandsskab, butiksstandard og service. Kriterierne, kombineret med det stærke sammenhold i Nykøbing, er medvirkende til, at butikken nu kan kalde sig for årets butik.

Titlen er samtidig også et signal til kunderne om, at de kan være stolte over netop deres lokale dagligvarebutik.

– Jeg er utrolig stolt af mit butiksteam. Personalet formår altid at have det gode humør med sig, og det smitter af på kunderne og er med til at give dem en god indkøbsoplevelse. Vi ville ikke stå her i dag med titlen som årets butik, hvis vi ikke har/havde vores stærke sammenhold. Det er helt unikt, fortæller den stolte butikschef Christian Skou Nielsen.

Belønning til medarbejderne og forkælelse til kunderne
Salgschef i Aldi Danmark, region Haverslev, Nicolai Niemann, roser butikspersonalet og glæder sig til at fejre medarbejderne og give hverdagens helte en velfortjent pause.

Medarbejderne har i den kommende weekend fået fri og bliver sendt på weekendophold. Det betyder dog ikke at butikken holder lukket. Cheferne fra hovedkontoret har nemlig lovet at servicere kunderne.

– Lørdag d.11.maj forkæler vi de første 100 kunder med blomster og hele dagen serverer vi forskellige smagsprøver. Samtidig kan kunderne også lægge vejen forbi en pølsevogn, som deler pølser og brød ud i tidsrummet kl. 10-16, fortæller salgschef Nicolai Niemann.

Foto: Aldi, Danmark

Historien er fra LIMFJORD UPDATE