/ARBEJDSMILJØPRIS PÅ KR. 25.000

ARBEJDSMILJØPRIS PÅ KR. 25.000

Ny lokal arbejdsmiljøpris på 25.000 kroner  –

 

Fonden bag Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest i Nykøbing har besluttet at oprette en lokal arbejdsmiljøpris med en samlet præmie på 25.000 kr. årligt.

– Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er sat i verden for at yde kompetent, lokal arbejdsmiljørådgivning. Som ejere har vi i fondsbestyrelsen ikke et krav om, at der skal genereres store overskud til fonden. Vi er interesserede i, at der sker en løbende udvikling til gavn og glæde for arbejdsmiljøet i lokalområdet, og at økonomien fortsat er sund, forklarer  Formanden for fonden, der ejer arbejdsmiljøcentret, Bent Gasberg.

Han forklarer videre, at fonden fra tid til anden har brugt dele af sit overskud på eksempelvis at sende udvalgte kursister gratis på efteruddannelse. Derfor ser han en årlig arbejdsmiljøpris, som en oplagt mulighed for at dele overskuddet med andre lokale ildsjæle.

Arbejdsmiljøprisens størrelse er på i alt 25.000 kroner. De 5.000 gives kontant til en ansat, der har gjort en særlig indsats for arbejdsmiljøet. Yderligere 5.000 kroner kontant samt et klippekort til Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest på 15.000 gives til en virksomhed, der har gjort en særlig indsats for arbejdsmiljøet.

Der vil blive åbnet op for indstilling af kandidater i løbet af denne måned.

Den lokale arbejdsmiljøpris uddeles første gang i den europæiske arbejdsmiljøuge, som hvert år ligger i uge 43. I de europæiske arbejdsmiljøuge afholder Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest som vanligt sin egen arbejdsmiljødag om torsdagen. Her vil prisen bliver uddelt som en afslutning på dagen.

Artiklen er fra LIMFJORD UPDATE