/COLD HAWAII GAMES

COLD HAWAII GAMES

Store cykelløb på programmet til cold Hawaii games  –

Når Sparinvest Cold Hawaii Games finder sted den 17.-23. september i Thy, er der to spændende cykelløb på programmet. Der er både noget for dem, der bare har lyst til en afslappet og smukt tur rundt i den flotte lokale natur, og dem der skal have adrenalinen op at køre.

 Cold Hawaii Gravel Ride 2019 er et tilbud til dem, der vil prøve en anderledes og hård køreoplevelse, hvor det sociale kombineres med en fed naturoplevelse. Der cykles to lange distancer – 130 km og 80 km – og der er ingen rutemarkering, ingen depoter, ingen tidstagning. På Family Gravel – 22 km – vil ruten blive opmærket med pile og flag, fortæller Jacob Ø. Pedersen fra Thy Gravel.


Ruterne er primært på grusveje i Nationalpark Thy, og der vil ikke være noget singletrack. Alle kan være med. 

– Der bliver plads til maximalt 300 deltagere og man skal tilmelde sig på forhånd, fortæller Jacob Ø. Pedersen.
Han understreger, at der er forskellige krav for at kunne deltage i løbet.
– Man skal have en MTB, Cross eller Gravel cykel i god stand. Ved defekter kan der være et stykke vej til hjælp, så man skal medbringe ekstra slanger, lappegrej, multitool med kædesamler, ekstra kæde, samle led og evt. ekstra dæk. Man skal ligeledes bruge en GPS cykelcomputer, en telefon pakket vandtæt, iføre sig påklædning efter forholdende samt have  energiprodukter med til hele løbet, minimum 1,5 liter vand, fortæller Jacob Ø. Pedersen.

Der er start og mål på P-pladsen ved Vorupør Stadion, og starterne går lørdag den 21. september kl. 10.00 (130 km ruten), kl. 12.00 (80 km ruten) og kl. 14.00 (22 km ruten) og prisen er 125 kroner, der dækker deltagelse, let forplejning, kage, vand, og kaffe efter målgang. 

Familie aftentur fra Klitmøller

Onsdag den 18. september kl. 21.00 afvikles en aftentur med start fra Nystrup Camping i Klitmøller.
– Ruten er på ca. 50 km. hvor der de første ca. fire km. er masterstart igennem Klitmøller by. Herefter gives løbet frit. Fokus er ikke at komme først, men at nyde det sociale og ikke mindst den storslåede natur, fortæller Jacob Ø. Pedersen.
Der er kun 200 pladser til denne tur, og når man kommer i mål, er der god tid til at hygge sig med kage, kaffe, øl og vand. Hjelm er påbudt og der skal køres efter færdselsreglerne. Prisen er 100 kroner for at deltage.
Løbet er arrangeret af Thy Gravel, DGI Nordjylland, Midtthy Cykelmotion og Cold Hawaii Games.
Man skal tilmelde sig til begge løb på www.thygravel.dk 
Yderligere information:
Jacob Ø. Pedersen, Thy Gravel, tlf. 20 991 133