/DENCKER DELUXE

DENCKER DELUXE

Dencker Deluxe flytter ind i den gamle brugs

Tøjforretningen Dencker Deluxe i Nykøbing har købt bygningerne hvor den nu lukkede Dagli’Brugsen på Faaruphusevej i Nykøbing holdt til.

Den 10 år gamle virksomhed flytter ind i 700 totalrenoverede kvadratmeter, og samtidig står Dencker Deluxe klar til at præsentere en spritny og tidsskarp visuel identitet, et
helt nyt logo og en ny webshop.

Man kan derfor roligt sige, at det der for Betina Dencker startede som et hobby-projekt i 2009 nu 10 år efter er en stærk og levedygtig forretning på Mors.

– Vores unikke, nye rammer giver plads til nye visioner. Vi pusler med idéer om re-use (at genbruge, red.), galleri, kunsthåndværk og meget, meget mere. De mange nye kvadratmeter og de gode tilkørsels- og parkeringsforhold gør, at kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan og vil i fremtiden, siger hun.

Dencker Deluxe flytter ind i den gamle brugs

I forbindelse med købet af de nye lokaler inviteres der til åbningsfest fredag den 27. marts fra kl. 11.

Hun fortæller, at størstedelen af forretningens omsætningen skabes online idet 8 ud af 10 kunder køber tøjet fra Dencker Deluxe over internettet. Ikke desto mindre har det været vigtigt for Betina Dencker, at hun med de mange ekstra kvadratmeter nu får ekstra meget til et showroom for de kunder der foretrækker fysisk at handle i forretningen:

Samtidig giver de nye lokaler mulighed for at optimere både logistikken og lagermulighederne.

– Meget, rigtig meget, er spritnyt. Men fundamentet i Dencker Deluxe piller vi ikke ved. Vores dejlige og meget, meget trofaste kunder – såvel på web som i vores fysiske butik – skal fortsat
kunne finde de nyeste, fedeste og mest farverige styles i butikken –  og hver eneste kunde skal opleve positiv service, godt humør, ja et frikvarter, når hun besøger os. Lev livet i farver, slutter Betina Dencker.

Artiklen er fra Limfjord update