/DM GULD

DM GULD

Klitmøllers windsurfere høstede masser af DM guld  –

 

Klitmøller har efterhånden fået opbygget en god talentmasse indenfor Windsurfing Wave Performance, der også har været afholdt PWA World Cups i området med flere gange.

Agger har netop lagt vand til anden afdeling af DM i Wave,  hvor vind- og bølgeforhold var mest optimale på Cold Hawaii Kysten. Det blæste en hård vind fra syd/sydvest og bølgerne var op til 3,5 meter.
De optimale forhold gav en fantastisk stemning, og på kun tre en halv time fik man afgjort DM i alle klasser, og det gav tre guldmedaljer til Cold Hawaii og Thy.

Junior blev vundet af Tobias Bjørnaa (Klitmøller), som så også blev dansk mester i U20 – ikke helt uventet,  da han er regerende Vice-verdensmester og Vice-europamester. Men stadig en god præstation for en 13 årig at vinde i U20.

Hos kvinderne blev stævnet vundet af Line Bang Wittrup (Klitmøller) efter et par hårde heats. Flot at Line er tilbage i form efter at være ude med en fodskade, som også gjorde, at hun ikke var med i det samlede opgør om DM.

Hos herrerne blev det mølboen Kenneth Danielsen,  der løb med DM efter en sejr i foråret foran flere erfarne nationale og internationale sejlere.

I Overall Wave/Freestyle vandt Mads Bjørnaa fra Klitmøller. Mads er iøvrigt far til Tobias, der vandt hos Juniorerne.

Surf klubben NASA i Klitmøller kan se en klar stigning gode resultaterne for foreningens sejlere, hvilket blandt andet skyldes et sats på udvikling af surferne på alle områder så som fysisk træning, ernæring og mental træning.  Her spiller Thisted Kommunes økonomiske støtte en absolut afgørende roller.

Danske mestre 2019:

Junior Wave U20
1. Tobias Bjørnaa (Klitmøller)
2. Malte Øgelund
3. Maria Behrens 

Danske Mesterskaber Freestyle.
1. Rasmus Øgelund
2. Mads Bjørnaa (Klitmøller) 
3. Andreas Maciej Pedersen

Danske Mesterskaber Wave.
1. Kenneth Danielsen (Klitmøller)
2. Martin Ten Hoeve
3. Henri Kolberg

Danish Open anden afdeling dame Wave.
1 Line Wittrup (Klitmøller)
2 Maria Behrens
3 Stine Bøttern

Overall Wave/Freestyle.
1 Mads Bjørnaa (Klitmøller)
2 Rasmus Øgelund / Andreas Maciej Pedersen
3 Nicolai Klitgaard

Foto : Tobias Bjørnaa
credit Brian Engblad