/ERHVERVSHUS-FILIAL ÅBNER

ERHVERVSHUS-FILIAL ÅBNER

Erhvervshus-filial i Nykøbing åbner i denne uge   –

 

Som en del af den nye lov om erhvervsfremme kan Erhvervshus Nordjylland og borgmester i Morsø Kommune Hans Ejner Bertelsen på tirsdag slå dørene op for en ny filial i Nykøbing. Filialen åbnes ved en officiel reception, hvor kunder og samarbejdspartnere inviteres med til begivenheden.

Den lokale filial af Erhvervshus Nordjylland sigter mod at skabe udvikling og vækst i hele Nordjylland og derfor får filialen til at opgave at folde Erhvervshus Nordjyllands ydelser ud over for virksomheder på tværs af hele regionen.

Erhvervshus Nordjyllands ledelse, forretningsudviklere og øvrige medarbejdere vil være til stede i filialen i Nykøbing Mors efter en fast plan og derudover, når behovet efter bestemte kompetencer opstår. Endvidere vil medarbejdere fra bl.a. Vækstfonden, Udenrigsministeriet og Innovationsfonden på skift arbejde i filialen. Erhvervslivet i og omkring filialen får således nem adgang til Erhvervshus Nordjyllands samlede palette af ydelser.

I forbindelse med åbningen i Nykøbing holder borgmester Hans Ejner Bertelsen (V) skåltale sammen med administrerende direktør Lars Erik Jønsson fra Erhvervshus Nordjylland. Det sker på adressen Holgersgade 1, 7900 Nykøbing Mors fra kl. 9-11.

– Med åbningen af filialen på Mors tager vi hul på et nyt kapitel, som vi ser meget frem til. Vores klare opgave er at sikre, at Erhvervshus Nordjyllands kompetencer, ydelser og programmer er tilgængelige for erhvervslivet i hele Nordjylland, og det står vi i en gunstig position til i kraft af vores centrale placering i Aalborg og nu også Nykøbing. Herfra kan vi tilbyde specialiseret vejledning, henvisning via vores knudepunktsfunktion samt udviklingsprogrammer og derudover få input til at udvikle den nye erhvervsfremmestrategi for hele regionen. Det ser vi frem til at fortælle meget mere om, når vi åbner filialen i Nykøbing, siger Lars Erik Jønsson, administrerende direktør i Erhvervshus Nordjylland.

Artiklen er fra LIMFJORD UPDATE