/FÅR ØNSKER OPFYLDT

FÅR ØNSKER OPFYLDT

To plejehjem får ønsker opfyldt med arv  –

Der er udsigt til at plejecentrene Johan Riis Minde og Fjordglimt får mulighed for virkeliggørelse af ønsker til aktiviteter eller andet, der kommer beboerne til gode. Plejecentrene arver et pænt og lige stort beløb fra en borger, som har haft tilknytning til begge steder.

Særlig gave tilfalder to plejecentre på Mors, som begge modtager et pænt beløb via en arv.

Det er med stolthed, ydmyghed og ikke mindst taknemmelighed, at lederne på de 2 plejecentre modtog meddelelsen om arven. Begge ledere glæder sig rigtig meget til at fortælle beboerne, pårørende, frivillige og personale om arven. Ønskelisterne skal gennemgås, justeres og prioriteres, – en proces begge ledere ser frem til at lave sammen med især beboerne.

– Vi har fået en arv, som vi er rigtig stolte og taknemmelig for. Vi glæder os rigtig meget over, at vi med arven kan gøre hverdagen endnu festligere for beboerne. Vi har mulighed for at få ønsker opfyldt i de kommende år med for eksempel udflugter, arrangementer, musik og anden underholdning, fortæller leder på Johan Riis Minde, Anne-Marie Pedersen

Får stor glæde af beløbet

Sammen med leder på Fjordglimt, Anni Bak, sender hun taknemmelige tanke til den borger, som har betænkt de to plejecentre i sit testamente med et lige stort beløb. Omkring borgerens identitet og beløbets størrelse, fortæller Anni Bak følgende.

– Det er en ældre mand, der har haft tilknytning til både Johan Riis Minde og Fjordglimt. Vi har fået et pænt beløb, som vi vil få stor glæde af. Pengene skal bruges til at gøre noget ekstra for og sammen med beboerne, noget som ligger udenfor de kommunale budgetter, og vi vil kunne gøre en del, siger Anni Bak.

Beboerne bestemmer

Hvad pengene helt konkret skal bruges til, ligger ikke fast endnu. Det bliver op til beboerne, herunder beboer- og pårørenderådene, at finde ud af i samarbejde med ledelse og personale.

De to ledere tumler allerede med forslag, der kunne indebære noget fælles som de 2 plejecentre gør sammen.
De understreger, at det er sjældent at plejecentrene arver.

– Arven falder på et rigtig godt sted, og giver en fantastisk dejlig mulighed for at gøre noget ekstra for beboerne. Vi glæder os til at spørge beboerne, hvad de kunne tænke sig. Det er en opgave vi ser frem til med rigtig stor fornøjelse, fortæller de 2 ledere.