/FILTENBORG KAN VINDE

FILTENBORG KAN VINDE

Filtenborg kan vinde prisen som Årets Transportvirksomhed i Danmark  –

 

Vognmand Filtenborg fra Mors er blandt de tre finalister der i næste måned kan vinde prisen som Årets Transportvirksomhed i Danmark – en pris som Thisted Kloakservice vandt i 2017 og Fredsø Vognmandsforretning i 2014.

I år har prisen fokus på bæredygtig drift som er delt ind i tre kriterier:

1: Rekruttering og ledelse
2: Grøn drift
3: Social ansvarlighed

Når det gælder rekruttering og ledelse, kan det i den enkelte virksomhed fx være i form af uddannelse af egne medarbejdere, og en sund både fysisk og mental personalepolitik, som tager hånd om den enkelte medarbejder.

I forhold til grøn drift kan det fx være konkrete tiltag såsom brændstofreducerende kørsel, brug af korrekte dæk, aerodynamiske foranstaltninger og affaldshåndtering af miljøbelastende stoffer.

På det tredje og sidste område, social ansvarlighed, kan det fx være csr-aktiviteter i lokalsamfundet, at modvirke social dumping, men også noget så basalt som at have styr på køre- hviletid og andre regler.

Afgøres via sms-stemmer
Vinder-virksomheden bliver den som får fleste sms-stemmer – se hvordan du stemmer i opslaget herunder:

 

De øvrige finalister er AVAS – Aalborg Vognmandsforretning A/S og JH Transport & Logistics A/S fra Brøndby.

I år det 16. gang, at DTL kårer Årets Transportvirksomhed. Kåringen sker i samarbejde med Bridgestone, Circle K, If Skadeforsikring, Jyske Finans, SOS/Dansk Autohjælp, VBG og Volvo Trucks.

Foto: Filtenborg, facebook

Historien er fra LIMFJORD UPDATE