/HALLOWEEN I JESPERHUS

HALLOWEEN I JESPERHUS

Halloween i Jesperhus   –

Halloween i Jesperhus med kæmpe underholdningsprogram

Der blive liv og glade dage med børnefamilier, når Jesperhus slår dørene op til en efterårsferie sprængfyldt med aktiviteter for børnene.
Det i en sådan grad, at samtlige hytter er udsolgte, hvorimod der stadig er plads, hvis man medbringer egen overnatning i form af telt eller campingvogn.
Det er parkens gennemgående figurer Hugo, Rita, Zik & Zak, den næsten verdensberømte Dr. Træls m.fl, der fører an.
– I Blomsterparken spiller ‘Spøgelsesjægerne’, hvor Hugo og Rita bruger Dellekajs støvsuger til at fange abe-spøgelser, og ‘Mor i Jesperhus’ hvor Dr. Træls omsider får lov at byde sin elskede mor velkommen. Desuden kan man opleve Papegøje-Skole i Jungle-Zoo, eller blive ansigtsmalet som vampyr eller varulv hos Blomsterpigerne, prøve den nye halmballelabyrint og gå på opdagelse i skattejagten ‘Da Dr. Træls var dreng’, som fortæller den skræmmende historie om Dr. Træls’ barndom. Alle der gennemfører skattejagten har chancen for at vinde sæsonkort til Jesperhus til år 2020, fortæller Jonatan V. Gregersen.
Det nye Abeland bliver pyntet op til halloween med masser af lys og (u)hygge, og på torvet udenfor kan alle børn der bor på Feriecenteret få deres eget græskar til udskæring.
Stort program på campingpladsen
Det er ikke kun i selve Blomsterparken, der er aktiviteter for børnene. 
På Feriecenteret er der Abe-show hver morgen ligesom man spiller godnatshowet ‘Monsterfest’, hvor Hugo, Rita og Dellekaj laver sjov med grandonkel Van Dellsings monsterjæger-kuffert. foruden det helt nye Aften Abe-Show, hvor Hugo, Rita og Dellekaj på skift skal putte de
skøre aber Zik og Zak, fortæller Jonatan V. Gregersen.
Sidste chance for at se Piratshow i år
Efterårsferien er også sidste chance for at se årets Piratshow, da Jesperhus afslutter sommersæsonen efter efterårsferien.
– Showet har fået enorm ros i år, og derfor glæder vi os også til at give den ekstra gas i efterårsferien til de sidste forestillinger. Herefter skal vi i gang med at forberede næste års show, fortæller Jonatan Gregersen.
Blomsterparken har åben dagligt kl. 10.00-17.00 , mens aktiviteterne på campingpladsen foregår løbende dagen igennem.  Man kan se hele programmet på https://www.jesperhus.dk/aktiviteter/aktivitetsplan/ 
Yderligere information:
Underholdningschef Jonatan V. Gregersen, tlf.  5128 8945