/JAZZ MED SIGURD BARRETT

JAZZ MED SIGURD BARRETT

Jazz med Sigurd Barrett  –

 

Fredag den 24. januar kl. 19.30 er der igen jazz med kendte personer.

Sigurd Barrett, som er kendt i mange sammenhænge inden for musik og fortælling, kommer til Musikværket, Gasværksvej 60, Nykøbing Mors, sammen med Mikkel Riber på bas og Eskild Dohn på sax.

Med denne koncert ønsker Musikværkets Venner og Grænseforeningen for Thy og Mors at give medlemmer og alle andre interesserede en koncert med særligt indhold – et indhold, der markerer 100 året for afstemningen i Sønderjylland og dermed genforeningen med Danmark.

Sigurd Barrett har gennem årene spillet og sunget om forskellige tidsrum i historien og derfor ville han også gerne spille og fortælle om genforeningen. Der bliver tale om en koncert for voksne med henblik på jazzen og de melodier, der knyttede sig til tiden omkring Genforeningen i 1920.

Jazzkoncerten lægger vægt på det musikalske. Der bliver også mulighed for fællessang.

“Selvfølgelig skal vi fejre 100-året for Genforeningen, og at mennesker selv kunne få lov til at bestemme, hvor de ville bo efter en folkeafstemning. Men for mig er den vigtige fortælling i dag, at vi som mennesker og nationer skal kunne rumme hinanden. Det kan lyde så banalt, men det banale har som regel en stor sandhed i sig. I dag står vi over for rigtig mange udfordringer, og for mig at se kan vi kun løse dem ved at vende tilbage til en forståelse af, at vi mennesker hører sammen. Hvis vi tager de kristne briller på, ville man sige, at vi skal elske vores næste. I mere fællesmenneskelige termer vil det sige, at vi skal kunne rumme dem, der er anderledes end os selv”, udtaler Sigurd Barrett til Magasinet Grænsen nr. 6, december 2019

Formanden for Musikværkets Venner og for Grænseforeningen for Thy og Mors, Jørgen Bruun Christensen, oplyser, at billetter kan købes via nembillet.dk eller ved indgangen. Prisen er 150 kr. + gebyr uanset købssted.