/KICKSTART

KICKSTART

Sparekassen Thy og Sparinvest kickstarter Cold Hawaii games 2019  –

Med et betydeligt sponsorat er Sparekassen Thy og Sparinvest den lokale hovedsponsor, der kickstarter internationale surfkonkurrencer i Cold Hawaii efter et par års stilstand. Det sker for at sikre en fortsat branding af Cold Hawaii og Thy.

Når Sparinvest Sparekassen Thy Cold Hawaii Games finder sted i Thy den 17.-23. august, er det med en betydelig økonomisk opbakning fra Sparekassen Thy og Sparinvest , der med et hovedsponsorat er med til at kickstarte afholdelsen af internationale surfarrangementer i Thy igen. Sidste gang var VM i SUP i København og Vorupør i 2017.
– I Sparekassen Thy og Sparinvest har vi ønsket at støtte op om kickstarten af et nyt event i Thy. Et event, der er drevet af dygtige lokale ildsjæle, der brænder for at gøre hele Cold Hawaii kysten til et aktiv. Programmet for Sparinvest Sparekassen Thy Cold Hawaii Games inddrager noget af det ypperste, vi har. Alt lige fra det vilde Vesterhav over den lidt mere stille Limfjorden til de udfordrende stier og områder i Nationalparken, siger Marketingchef Jakob Hedegaard Madsen, Sparekassen Thy.
Bredt program for alle
Sparinvest Sparekassen Thy Cold Hawaii Games er nemlig ikke udelukkende en international surfkonkurrence, men byder på en lang række aktiviteter, hvor almindelige mennesker har mulighed for at møde eliten – men også nyde Thy smukke natur på cykel, på surfboard eller blot til bens.
– Personligt synes jeg, at arrangørerne har lavet en genistreg: som Thybo kan vi møde Europas elite i en række discipliner. Men derudover kombinerer man med, at hele familien kan komme med på mountainbike-tur i Nationalparken i baghjulet på eliten, siger Jakob Hedegaard Madsen. 
Sparekassen Thy samarbejder med Sparinvest for at løfte det betydelige sponsorat.
–  Sparinvest har ligesom Sparekassen Thy en stor interesse i at understøtte lokalområdet. Sparinvest er en stærk partner for os – og derfor er vi superglade for, at vi sammen kan løfte opgaven med at kickstarte Cold Hawaii Games 2019, siger Jakob Hedegaard Madsen.
Formand for Friends of Cold Hawaii, der står bag Sparinvest Sparekassen Thy Cold Hawaii Games, Rasmus Fejerskov, glæder sig over aftalen med Sparinvest og Sparekassen Thy.
– Vi er glade for, at Sparekassen Thy og deres partnere i Sparinvest på den her måde støtter op omkring arrangementet. Det er klart, at et sponsorat af den her størrelse, har været afgørende for, at vi har kunnet udvikle et event af den her størrelse i år, og det er vi taknemmelige for, siger Rasmus Fejerskov.
Læs meget mere om eventet på www.coldhawaiigames.dk
Yderligere information:
Jakob Hedegaard Madsen, Marketingchef Sparekassen Thy, tlf.  9919 9035
Rasmus Fejerskov, formand Friends of Cold Hawaii, tlf. 2241 5654
Foto: Cold Hawaii