/KLAR TIL FØRSTE SÆSON

KLAR TIL FØRSTE SÆSON

Klar til første sæson i det nye teaterhus  –

 

Limfjordsteatret indvier det nye teaterhus med et brag af en sæson. Den nye sæsonbrochure er netop kommet ud fra trykken og husstandsomdeles i den kommende uge både på Mors, i Thy og i Salling.

– Vi vil gerne benytte lejligheden til at vise de mange muligheder, vores nye teaterhus åbner for – og for den mangfoldighed, der findes på den danske teaterscene, siger teaterleder Gitta Malling.

Der bliver således ikke færre end 16 voksenforestillinger og fire børneforestillinger at vælge imellem, som vil spænde fra sjov til alvor, fra monologer over dialoger til oprør, dans, musik og klovnerier. Der bliver intime forestillinger med plads til et begrænset antal publikummer og til store produktioner som den internationalt berømmede ”BLAM!”, der forventes at kunne trække så mange, at den store sal i Morsø Teater er blevet reserveret.

BLAM. Foto: Pressefoto

Også i Limfjordsteatrets egen juleforestilling, julegyseren ”Jul i den gamle havenissefabrik” vil alle sejl blive sat til.

– Vi vil udnytte, at vi nu har mulighed for at opbygge en stor scenografi på stedet, så der bliver jul for alle pengene. Samtidig får vi mulighed for at dække op til julefrokost andet steds i huset, så man kan vælge spisning til eller fra, siger Gitta Malling. Allerede nu er der lavet aftale med Merete Brix fra t’bords om at levere en lækker buffet.

Også børneforestillinger og aktiviteter for børnefamilierne er noget af det, der bliver bedre muligheder for at udfolde i det nye hus. Her er blandt andet en babyopera fra Den Jyske Opera i kalenderen samt to egenproduktioner og en juleforstilling med efterfølgende hygge.

Pressefoto

Selv om programmet er udover det sædvanlige, kan man med et årskort i hånden få adgang til hele herligheden.

– Men antallet af årskort er begrænset, så her gælder først til mølle, siger Gitta Malling.

Artiklen er fra LIMFJORD UPDATE