/KLITMØLLER GARAGE FESTIVAL

KLITMØLLER GARAGE FESTIVAL

Bilerne ud – musikken ind!  –

Klitmøller Garage Festival afvikles 31. August 2019.

Efter sidste års succes, er Spillestedet Thy klar endnu en udgave af Klitmøller Garage Festival lørdag den 31. august. Hvor andre festivaler finder sted på festivalpladser, finder koncerterne på Klitmøller Garage Festival sted i fire udvalgte garager, hvorefter dagen sluttes af i Kassehuset.
– Der er gratis adgang til de fire koncerter, mens der er en entre til afslutningsfesten i Kassehuset lørdag aften med det svenske band Partiet, der er anerkendt som et sublimt liveband, og de har ikke fået under 5/5 stjerner for liveoptrædener siden 2014. De har blandt andet fået 5/5 stjerner på den prestigefyldte festival, Öland Roots, de seneste fire år i træk. Som support  kommer danske Sundays, hvis særegne stil væver sig gennem poppens melodiøsitet, indie-rockens melankoli, og folk-scenens lidenskabelige tekstunivers, fortæller Kennet Bøgehøj der er Leder af Spillestedet Thy.
Koncerter i private garager
Det var ham, der sidste år fik ideen til Klitmøller Garage Festival.
– Ideen er at flytte musikken helt ud til der, hvor publikum er. I deres eget hjem, hos naboen, nede af vejen osv. Det er en anderledes måde at tænke koncerter på. Normalt er publikum pænt bænket ved borde, sidder på stole eller står op i en sal. Her spiller musikerne i folks garager, og man kan som publikum frit kigge forbi og deltage, fortæller Kennet Bøgehøj.
Hvem der spiller i garagerne er en hemmelighed.
– Det finder man ud af, når man møder op i garagerne. Ud over at vi spiller i folks private garager, er noget af det, der gør Klitmøller Garage Festival til noget specielt, at publikum ikke ved, hvem der spiller i de enkelte garager. Jeg kan dog love, at vi er godt rundt i den rytmiske musikgenre, fortæller Kennet Bøgehøj.
Klitmøller Garage Festival arrangeres af Spillestedet Thy med finansiel støtte fra Tuborg Fondet og Sparekassen Thy, samt flot opbakning fra det lokale erhvervsliv.
Første gratis koncert starter på Krovej hos HF & VUC Cold Hawaii kl. 13.00 Der fortsættes på Ørgårdsti 7 KL. 14.00, og videre til Tolderstien 11 med koncert KL. 16.00. Sidste koncert er ved Kesses Hus på Bavnbak 4 KL. 17.00.
Billetter til afslutningskoncerten i Kassehuset med Partiet, Sundays mv. lørdag aften kl. 20.00 koster 200 kroner i forsalg og 250 kroner ved døren. Billetterne sælges på www.ticketmaster.dk
FOR MERE INFORMATION:  FØLG EVENTET PÅ FACEBOOK OG SPILLESTEDETTHY.DK
Foto:
Partiet (S) spiller ved Klitmøller Garage Festival 2019
Pressekontakt:
Kennet Bøgehøj, tlf. 3156 0008