/KONCERT MED ANNIONE

KONCERT MED ANNIONE

Koncert med Annione på Hanstholm Fyr  –

Der er lagt op til en aften med personlige sange, stærke fortælling og sofistikeret pop, når sangerinden Anni Ringgaard træder op med sit band lørdag den 3. august kl. 20.00 på Hanstholm Fyr.

Annione skriver sange om det, hun ser og hører, føler og oplever, drømmer om og længes efter. Og hun gør det, så publikum kan mærke hende – og omvendt. 

Hendes sans for iørefaldende melodier gør musikken levende og medrivende, hvad enten det er en uptempo popsang eller en af de eftertænksomme sange, hun også mestrer. Med den akustiske guitar i front, er Annione garant for en aften i selskab med en stærk vokal, catchy omkvæd, og det hele krydret med varme og underholdende fortællinger fra det virkelige liv.
 
Annione fik masser af ros, da hun udgav de tidligere albums, ”Annione” (1998), ”Little Blue Globe” (2005, Ugens Album på P4) – der indeholder radiosingler som ”Sweet Little Secrets” (Ugens Uundgåelige på P3) Lovers For A While”, ”Can’t Get My Eyes Off You” og ”Welcome Miami”. 

Udover egne udgivelser komponerer Annione også sange for andre – bl.a. Signe Svendsen, Ann See, Kyler England (US) og Marie Frank (bl.a. radiohittet ”Worth It” fra 2001). De to har samarbejdet siden Marie Franks debutalbum og gør det stadig.
 

Annione er et særdeles charmerende og talentfuldt bekendtskab. Og publikum kan glæde sig til en perlerække af de gode sange, der efterhånden er signeret Annione.
 
Billetterne koster 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn/unge og kan købes på Ticketmaster.dk, og koncerten er kommet i stand i et samarbejde mellem Spillestedet Thy og Hanstholm Fyr.
Foto :
Martin Dam Christensen