/KPK STØTTER IGEN

KPK STØTTER IGEN

KPK støtter igen op om danske håndværkertalenter  –

 

KPK Døre og Vinduer er endnu en gang med som sponsor ved WorldSkills, som er det officielle verdensmesterskab for håndværkere.

Sponsoratet skal være med til at give de nuværende deltagere de bedste forudsætninger frem mod turneringen og er således en del af KPK’s mission om at støtte det gode, danske håndværk.

Vinduesproducenten på Mors støtter op om bygningssnedker og tidligere Danmarksmester Frederik Riber, der i år er med som mentor bygningssnedkeren Steffen Slot Jørgensen. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse, der dog ikke udspecificerer hvad sponsoratet helt præcist består af.

– Man må desværre ikke deltage i WorldSkills to gange, så nu er jeg med som mentor for Steffen. Og selvom det har krævet en del ekstra arbejdstimer at være med omkring hans team, så er det det hele værd. Her har jeg samtidig også fået rigtig god støtte fra min arbejdsplads med en forstående mester, som synes, det er fedt, at jeg deltager, og som faktisk har givet mig fri til at tage med, fortæller Frederik Riber og fortsætter:

– Og det sætter jeg selvfølgelig stor pris på, da det kræver en del ressourcer. Vi begyndte nemlig allerede at træne op til turneringen midt i maj, og nu er vi så endelig ved at være klar. Og motivationen hos både jeg, Steffen og resten af landsholdet, der skal repræsentere Danmark til turneringen, er i top.

Ikke første gang
Det er ikke første gang, at KPK Døre og Vinduer støtter op om Frederik Riber. Vinduesproducenten var nemlig også med som sponsor i 2017, da han blev Danmarksmester, europæisk bronzevinder og efterfølgende deltog i det daværende verdensmesterskab hvor det blev til den 9. plads.

Med sponsoratet ønsker virksomheden at sikre, at de nuværende deltagere får de bedste forudsætninger frem mod det kommende verdensmesterskab.

– Vi har valgt at sponsorere en mentor, da vi gerne vil optimere forholdene for de danske håndværkertalenter, når de skal ud og repræsentere vores land til turneringer i udlandet. Med et stærkt trænerteam på sidelinjen får deltagerne nemlig mulighed for et godt og professionelt træningsforløb op til turneringen og en sikker base, når verdensmesterskaberne står på. Det er således i god tråd med vores værdier om at sikre det gode, danske håndværk og øge interessen for håndværkerfaget, siger KPK Døre og Vinduers salgschef Peter Bechmann.

– Frederik er en god ambassadør for håndværkerfaget, og han skal være med til at sikre, at bygningssnedkertalentet, vi sender afsted i år, får en god turnering, og forhåbentligt hiver gode resultater hjem til Danmark.

VM i Skills løber af stablen den 22. august i den russiske by Kazan.

Udover WorldSkills har KPK Døre og Vinduer desuden været sponsor for flere danske deltagere ved både DM i Skills og EuroSkills, som er henholdsvis danmarksmesterskabet og europamesterskabet i de forskellige håndværk på erhvervsuddannelserne.

 

Artiklen er fra Limfjord update