/LÆSERBREV

LÆSERBREV

Udtalelse om negativ egenkapital er helt forkert  –

Læserbrev af 
Bente Lyndrup, Vils

Som tidligere medlem af erhvervsrådets bestyrelse følger man selvfølgelig erhvervsrådets arbejde og færden. Jeg kan se, at man har valgt at slutte samarbejdet med Per Søndergård.

Jeg var medlem af erhvervsrådets bestyrelse indtil begyndelsen af 2016, hvor Arne Munkholm sluttede som erhvervschef den 31122015. Der var et ønske om, at erhvervskontoret skulle være mere synlig i erhvervspolitikken på Mors, det var helt reelt, og kommunalbestyrelsen valgte at købe hele administrations bygningen i Holgersgade hvor erhvervskontoret fik et flot domicil, i stedet for det lille hjørnekontor, hvor erhvervskontoret tidligere havde hovedsæde, vel også for at blive mere synlig.

Jeg har det dog meget svært med udtalelserne til Nordjyske om, at det var en negativ egenkapital, som Per Søndergård overtog. Det kan jeg sige var helt forkert. Fakta er, at ved udgangen af 2015, hvor Arne Munkholm fratrådte, var kassebeholdningen over 800.000,- kr. og det var vel og bemærket i de år kommunalbestyrelsen kun bedrog med 1.2-1.3 mill. Kr.

I de seneste år hævede kommunalbestyrelsen det kommunale tilskud til mere end 3 mill. Kr. og erhvervsrådets bestyrelse besluttede, at man ville have en erhvervsdirektør med firmabil. Hvad der så siden er sket på bestyrelsens møder, kan man kun gisne om, men man skal ikke smykke sig med lånte fjer. Jeg vil gerne ønske erhvervsrådet godt nytår, og god held med det videre arbejde.

 

Artiklen er fra Limfjord update