/MARIA-LOGEN

MARIA-LOGEN

Maria-logen i Nykøbing fejrer 25 års jubilæum  –

 

I weekenden den 24.-25.-26. maj kan Maria-logen i Nykøbing fejre sit 25 års jubilæum.

Logen tilhører Maria-Ordenen, der er en selvstændig orden uden tilknytning til andre loger eller ordner. Ordenen er for alle kvinder, der har et ønske om personlig udvikling. Man skal være fyldt 25 år, for at kunne søge optagelse.

Ordenen er funderet på et kristent etisk grundlag. Formålet er at fremme selverkendelse hos medlemmerne og støtte dem i deres arbejde for personlighedens udvikling.

– Logen er stedet, hvor man har mulighed for at koble af fra – lukke den travle hverdag ude og reflektere over tingene – populært sagt – et sted, hvor man går til åndelig fitness, fortæller lokalpræsidenten Kis Brask.

I forbindelse med jubilæet får den lokale loge besøg af ca. 160 tilrejsende damer fra Norge, Sverige, Island, Tyskland og Danmark.

I forbindelse med fejringen er der planlagt forskellige arrangementer. Blandt andet vil der være udflugter til Gaardbageriet, Dansk Skaldyrscenter samt en byvandring med fokus på Axel Sandemose.

Om lørdagen er der officiel modtagelse på Det Gamle Rådhus, hvor borgmester Hans Ejnar Bertelsen vil tage imod ordenens øverste embedsmand.

 

Historien er fra LIMFJORD UPDATE