/MARKED I THISTED

MARKED I THISTED

Internationalt Marked i Thisted hele næste uge  –

 

Store Torv i Thisted danner fra på tirsdag rammerne om Internationalt Marked. Her vil man fra 22 boder kunne opleve spændende fødevarer fra Holland, Spain, Frankrig, Tyskland, Finland, Italien, England, Ungarn, Belgien, Polen m.fl.
I boderne er det muligt at købe spændende varer fra de respektive lande. Det er varer, som vi kender, når vi tager rundt i Europa: Kager, ost, pølser, smykker, oliven, engelsk fudge, chokolade, nougat, nødder og tørret frugt, pesto, italiensk kaffe, sæbe, gyrus, paella, hatte, rensdyrskind, honning, skulpturer, belgiske vafler, friskbagt brød, tørrede pølser og skinker og meget mere.
–  De tilbagemeldinger, der kommer fra de mange byer, som det internationale marked har besøgt siden 2010, er alle positive. Markedet har en meget stor tiltrækningskraft – ikke bare på byens egne borgere, men også fra gæster udefra. Det betyder, at de lokale handlende også får glæde af, at der sker noget helt specielt i Thisted, siger Michael Vendelbo.
Det er ikke første gang, ”European Street Market” gæster Thisted. Det er efterhånden blevet en tilbagevenden sommerbegivenhed, og arrangementet er da også kendt for at sprede en hyggelige handelsstemning på byens store torv.
”European Street Market” starter tirsdag og slutter lørdag.
Foto:
Pressefoto
Yderligere informationer:
Handelschef Michael Vendelbo, tlf. 2041 4952
TAGS: