/NY KRIMI-SERIE

NY KRIMI-SERIE

Dødens ø: Ny krimi-serie udspiller sig på Mors  –

 

Chris Dahl fra Mors har netop udgivet sin første bog; en krimi der udspiller sig på Mors.I bogen Dødens Ø, som er den første bog i serien Ølandet, hvor alle historier vil udspille sig på Mors, bliver en kvinde fundet brutalt dræbt i sin seng. Ved første øjekast ligner det et indbrud der er gået galt, men det varer ikke længe inden landbetjenten Kim Andersen mistænker drabet for, at være overlagt. Sammen med kriminalassistent Sanne Hoffmeyer indleder landbetjente jagten på morderen. En jagt, der åbner for gamle sår og flere forbrydelser.

Chris Dahl, der oprindeligt kommer fra Norge, flyttede til Mors i 2005. Han er uddannet kontorelev ved Morsø Kommune, og er idag ansat som konsulent for Skole- og Dagtilbudsområdet i Struer Kommune.

De sidste godt otte år har han sammen med sin familie, der udover kæresten tæller tre børn, boet i Frøslev.– Selvom jeg altid har pendlet til både Viborg, Skive og Struer, har vi altid fastholdt i bopælen på Mors. Vi er glade for øen og især dens skønne natur. Det var derfor åbenlyst for mig, at min bog skulle foregå på Mors; et sted jeg kender og kan beskrive på en naturlig måde.

Efterfølgeren til Dødens Ø, er godt undervejs og forventes at komme ud senere på året.
Historien er fra LIMFJORD UPDATE