/PM, Elsker dig for evigt
musik af Pernille Rosendahl

PM, Elsker dig for evigt

PM, Elsker dig for evigt –

Morsø Teaterkreds

Søndag den 24. februar kl. 19.30 blænder Morsø Teaterkreds op for danseforestillingen ”Elsker Dig For Evigt”. Det sker i Morsø Teater, Limfjordsvej 95, Nykøbing Mors.

Forestillingen er baseret på filmen af samme navn fra 2002 og er nu omsat til særdeles professionel dans og musik af Pernille Rosendahl, der optræder live på scenen – blandt andet med sange fra sit første album Dark Bird.Forestillingen blev for nylig nomineret til årets danseforestilling af cphculture og Lionel Ah-Sou blev nomineret til årets danser for sin rolle som Joachim.Nu er succes’en kommet til Morsø Teater, hvor der venter publikum en oplevelse af de sjældne med internationale dansere.

Susanne Biers prisbelønnede film Elsker dig for evigt er blevet til en poetisk og smuk danseforestilling om livets sårbarhed.

Til musik og sang af Pernille Rosendahl har koreografen Marie Brolin-Tani skabt et værk, der griber fat i en inderlig og smuk kærlighed, som smadres fuldstændigt i et skæbnesvangert øjeblik. Der udvikler sig et kærlighedsforhold mellem en af lægerne og Cecilie og det får følger for alle.Seks dygtige dansere fra Holstebros eget dansekompagni, Black Box Dance Company, leverer kraftfulde fremstillinger af de forskellige karakterer, der som følge af ulykken, krydser hinandens veje. De danser til rørende sang og musik af den velkendte og talentfulde sangerinde Pernille Rosendahl, som fylder salen med sin kraft- og længselsfulde vokal og sit smukke nærvær på scenen.

Sammen med det unge, smukke og forelskede par, Joakim og Cecilie, bliver publikum taget med ind i en verden af skønhed, erotik, kamp, absurditet og afmagt.I denne tragiske såvel som poetiske fortælling leverer de seks dansere og et barn nogle kraftfulde fremstillinger af de forskellige karakterer, som krydser hinandens veje.Publikum vil opleve sublim dans med stærke scenografiske elementer skabt af scenograf og videodesigner Signe Krogh, kostumer af modedesigner Åsa Gjerstad og rørende musik leveret af Pernille Rosendahl, som fylder salen med sin kraft- og længselsfulde vokal.

Her går musik, dans, visuel design, video, lys og en gribende fortælling op i en højere enhed.For Marie Brolin-Tani er musikken et vigtigt element i dansen, og i Pernille Rosendahl har hun fundet en musikalsk partner, der live fra scenen kan give forestillingen dens helt eget musikalske sprog.

”Pernille Rosendahl er en fantastisk sangerinde. Musik og sang er et stærkt virkemiddel, som let kan tage fokus fra en sart kunstform som dans. Men Pernille kan noget med sin stemme, hvor man ikke behøver et stort orkester og i stedet virkelig kan understrege de inderste følelser i stykket.”

 

Produktion og koregrafi

Navnene på danserne er:

Joachim: Lionel Ah-Sou (Fr)

Cecilie: Paulina Smatlakova (Sk)

Marie: Anna Stamp Møller (Dk)

Niels: Josh Scott (Uk)

Sygeplejerske/fugl: Marco Rizzi (It)

Sygeplejerske: Roisin Whelan (Ir)

Barn: Sarah Ngan Falk (Dk)

I øvrigt er Pernille Rosendahl også aktivt med i forestillingen

 

Koreograf / Instruktør: Marie Brolin-Tani

Musik og lyddesign: Pernille Rosendahl, Søren Vestergaard & Christian Tronhjem

Sang: Pernille Rosendahl