/POUL KREBS

POUL KREBS

Poul Krebs og band giver koncert i Nykøbing  –

 

Til sommerens koncerter har Poul Krebs igen samlet sit stærke livehold. Poul Krebs og band gæster Kirketorvet i Nykøbing Mors onsdag den 17. juli.

Poul Krebs er kendt af mange som dansk sanger, sangskriver og musiker. Siden begyndelsen af 1990’erne har Poul Krebs været flittig på koncertscenerne og i pladestudierne. Poul Krebs fik sit store gennembrud med albummet Små sensationer i 1995, der også indeholdt hits som ”Morrison, Dylan og Elvis” og “Sådan nogen som os”.

– Jeg er sikker på, at der vil være et fyldt Kirketorv til Poul Krebs. Vi er utroligt glade for, at handelsstandsforeningen trækker så mange mennesker til byen – både morsingboer og turister, siger Ellen Philipsen Dahl, som formand for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget i Morsø Kommune.

Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra hans rejse igennem livet. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære musikere med en række hits fra hans store sangkatalog.

– Vi glæder os til, at Poul Krebs og hans band skal spille på Kirketorvet. På sin jordnære måde formår han altid at favne bredt og der bliver helt sikkert plads de største hits, som vi alle kan synge med på, fortæller Michael Hansen, som er formand for Morsø Handelsstandsforening.

Morsø Handelsstandsforening er arrangør af sommerkoncerterne med støtte fra Morsø Kommune.

Poul Krebs går på scenen kl. 17.00-18.15 på Kirketorvet i Nykøbing onsdag den 17. juli. Butikkerne holder åbent til kl. 21 med ByNight-tilbud, marked i gågaden og aftensang i kirken kl. 20.15.

Den resterende koncertrække på Kirketorvet ser således ud:

  • 24. juli kl. 17 og kl. 19 – Sko/Torp
  • 31. juli kl. 17 og kl. 19 – Ib Grønbech
  • 7. august kl. 17 og kl. 19 – Tuesday


For yderligere information, kontakt venligst:

  • Ellen Philipsen Dahl, formand Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget i Morsø Kommune, ellen.philipsen.dahl@morsoe.dk – tlf. 51 88 30 20
  • Michael Hansen, formand Morsø Handelsstandsforening, lllmk@mail.dk – tlf. 97 72 37 37 / mobil: 24 52 97 7