/SABBATÅR

SABBATÅR

Sabbatår i udlandet? Send din ansøgning allerede i dag!

 

Finland, Grækenland, Portugal, Sverige

Turku, Athen, Lissabon, Gøteborg, Ed

1/7/2019

Drømmer du om at arbejde i udlandet med bl.a. Netflix, Wish, Google eller SAMSUNG? Så bør du søge dit næste job hos Scanjob! Lige nu søger vi medarbejdere til jobs indenfor salg, kundeservice og teknisk support i Finland, Grækenland, Portugal og Sverige! 

 

Hvorfor skal jeg tage et job i udlandet?
Det er et spørgsmål som vi ofte støder på. Det korte svar; oplevelser og erfaring! Ved at tage et job i udlandet får du mange spændende oplevelser, både i forbindelse med arbejde, men også i fritiden. For når du tager et job i udlandet handler det nemlig ikke kun om at arbejde. Du har også mulighed for at holde ”ferie”. Forestil dig at opleve det smukke nordlys i Finland, tage en dukkert i det Græske Middelhav, udforske Lissabons smukke gader, eller vandre i de svenske fjelde. Mulighederne er mange og det er kun fantasien som sætter grænser!

Ved at tage et job i udlandet vil du også få unik arbejdserfaring. Denne erfaring kan du bruge når du en gang skal videre på arbejdsmarkedet. Du bliver del af en international virksomhed hvor humøret er højt, og du vil få kollegaer fra hele verden. Uanset om du gerne vil arbejde med salg, kundeservice eller teknisk support, har vi et job til dig.

Mange studenter vælger at finde et job i udlandet, når de er færdige med f.eks. gymnasie og handelsskole, men det er bestemt ikke begrænset hertil. Alle er velkomne til at sende en jobansøgning, og jo hurtigere du sender din ansøgning, desto større chance har du får at få et job i udlandet. Hvis i er et hold venner, som gerne vil rejse og arbejde sammen, er det også muligt, så hold jer ikke tilbage!

Du kan allerede nu sende din jobansøgning nu. På den måde står du først i køen til et job i udlandet, når du er blevet student.

 

Arbejdsopgaver
Der er forskellige arbejdsopgaver afhængigt af om du vil arbejde med salg, kundeservice eller teknisk support. Dog har de alle det tilfælles, at du skal være i kontakt med danske kunder via telefon og mail. Hvis du vil arbejde med salg skal du f.eks. rådgive kunder ang. køb af et produkt, det kan være en smartphone, og i sidste ende lukke salget. Hvis du vil arbejde med kundeservice skal du f.eks. svare på spørgsmål ang. produkter og fakturering, og som teknisk supporter hjælper du kunderne med at løse tekniske problemer. Her kan produkterne f.eks. være smartphones, pc’er og tv’er…

… og bare rolig! Det gør ikke noget at du ikke har erfaring. Du bliver grundigt oplært inden du skal være i kontakt med din første kunde.

Om du vil arbejde med salg, kundeservice eller teknisk support er helt op til dig. Du skal blot angive det i din ansøgning, så finder vi et job der matcher din profil og forventninger!

 

Det praktiske
At finde en lejlighed i udlandet kan være en besværlig og uoverskuelig opgave. Derfor får du hjælp til at finde din egen lejlighed.  Du får også hjælp til at oprette bankkonto og id-kort, og rejseudgifterne betales af virksomheden inden din afrejse eller refunderes ved ankomst.

Når du er ankommet bliver du indlogeret på et hotel eller vandrehjem. Her bor du gratis i 1-2 uger og i løbet af denne periode hjælper virksomheden dig med at finde din egen lejlighed, men der er også mulighed for at flytte direkte ind i din egen lejlighed. Hos vores kunde i Lissabon er der sågar mulighed for at bo gratis i firmaets møblerede lejlighed. De betaler husleje, el, vand, varme og internet, så du har rigeligt med penge til oplevelser!

 

Din profil

 • Taler og skriver flydende dansk
 • Taler og skriver engelsk
 • Gode kommunikationsevner
 • Empatisk
 • Teamplayer
 • Vil arbejde med salg, kundeservice eller teknisk support

Du tilbydes

 • Fast månedsløn
 • Betalt/refundering af rejseudgifter
 • Gratis lejlighed (gælder kun Portugal)
 • Hjælp til at finde lejlighed
 • Hjælp til at oprette bankkonto samt id-kort
 • Gode udviklingsmuligheder
 • Personaleaktiviteter
 • Erfaring fra et internationalt arbejdsmiljø

 

CV og ansøgning skal være på engelsk!

I jobansøgningen skal det angives om du vil arbejde med salg, kundeservice eller teknisk support.

Se mere HER