/SIDSTE SOMMERKONCERT

SIDSTE SOMMERKONCERT

Lokale Tuesday til årets sidste sommerkoncert  –

Det lokale band Tuesday leverer den sidste af seks sommerkoncerter på Kirketorvet onsdag den 7. august. Tuesday spiller kl. 17 og kl. 19.

Programmet for årets seks sommerkoncerter har spændt bredt med noget for enhver smag. Den første sommerkoncert starterede med det lokale band Række 2½ og på onsdag afslutter Tuesday årets sommerkoncerter. Og ellers har årets sommerkoncerter budt på Moonjam, Poul Krebs, Sko/Torp og i sidste uge Ib Grønbech.

– Igen i år har sommerkoncerterne været en stor succes, som har fået rigtig mange morsingboer og turister i gågaden. Alle koncerterne har været velbesøgt og det er så godt at se, når byen summer af liv og der bliver handlet i butikkerne i vores by, siger Ellen Phillipsen Dahl, formand for Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget i Morsø Kommune.

Sommerkoncerterne har Morsø Handelsstandsforening som arrangør og er med støtte fra Morsø Kommune.

– Vi er i butikkerne i gågaden rigtigt godt tilfredse med årets koncerter, som hver onsdag har trukket mange til gågaden. Der er ingen tvivl om, at Poul Krebs var den største med et totalt fyldt Kirketorv, fortæller Michael Hansen, som er formand for Morsø Handelsstandsforening, og fortsætter:

– På onsdag er det de lokale fra Tuesday, som afslutter årets sommerkoncerter. De er rigtig dygtige og populære. Jeg er sikker på, at endnu en sommeraften på Kirketorvet vil samle mange.

Tuesday spiller kl. 17 og kl. 19 på Kirketorvet i Nykøbing onsdag den 7. august, hvor byen samtidig holder åbent til kl. 21. Der er aftensang i kirken kl. 20.15.

For yderligere information, kontakt venligst:

  • Ellen Philipsen Dahl, formand Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget i Morsø Kommune, ellen.philipsen.dahl@morsoe.dk – tlf. 51 88 30 20
  • Michael Hansen, formand Morsø Handelsstandsforening, lllmk@mail.dk – tlf. 97 72 37 37 / mobil: 24 52 97 75