/THISTED FORSIKRING FORTSÆTTER

THISTED FORSIKRING FORTSÆTTER

Thisted Forsikring fortsætter som hovedsponsor for Sports College Mors  –

 

Sports College Mors og Thisted Forsikring har forlænget samarbejdet frem til sommeren 2020. Samarbejdet som startede sammen med Sports College Mors i 2012, fortsætter dermed på uformindsket kraft og med nye idéer og tiltag i støbeskeen.

Sidst vi forlængede samarbejdet i 2017 med Thisted Forsikring som hovedsponsor, håbede vi på, at fremgangen ville fortsætte Sports College Mors i de kommende år og det må man sige at det, siger daglig leder Lars Svane Nielsen, Sports College Mors.

Han fortæller, at Sport College siden 2017 har fået en ny fløj og udvidet kapaciteten af boende elever fra 17 til 23. Første år med den nye fløj i brug, havde man 21 boende elever.

– Som det ser ud lige nu, får vi udsolgt i det kommende år med 23 boende elever på Sports College Mors og vi føler virkelig, at vi er med til at gøre en forskel for Mors og at vi er en forening, der må være attraktiv at blive kædet sammen med som sponsor. Vi har gennem årene haft et fortrinligt samarbejde med Thisted Forsikring og med de nye tiltag i støbeskeen, håber vi at begge parter, får endnu mere glæde af aftalen og at vi dermed sikrer at samarbejdet fortsætter meget længere ud i fremtiden, siger Lars Svane Neilsen.

Thisted Forsikring er også begejstrede for forlængelsen af aftalen.

Sports College Mors er et fantastisk tilbud til unge mennesker fra lokalområdet, der vil kombinere uddannelse og Sport.  Men også for unge håndboldtalenter fra hele Danmark, hvilket elever fra Aalborg, Lemvig, Esbjerg og Hobro vidner om og det vil vi selvfølgelig rigtig gerne bakke op om, siger Marketingansvarlig Rasmus Ustrup fra Thisted Forsikring.

Thisted Forsikring er en afgørende spiller i det lokale håndboldliv.

– Sports College Mors er en naturlig del af vores håndboldmæssige sponsor palette sammen med HF-Mors, og Mors-Thy Håndbold,  hvor vi også er hovedsponsor. I Lokal forankring og sammenhold er vigtige værdier for os i Thisted Forsikring. Derfor bakker vi så stærkt op om det lokale liv. Derfor er det naturligt for os at forlænge samarbejdet. Og derfor håber vi selvfølgelig også at de mange unge på Sports College Mors – og deres forældre ser Thisted Forsikring som det naturlige valg, når det kommer til forsikringer. Jo bedre det går for Thisted Forsikring, jo mere kan vi støtte lokalt, påpeger Rasmus Ustrup.

For yderligere oplysninger:

  • Sports College Mors, Lars Svane Nielsen           30 62 43 04
  • Thisted Forsikring, Rasmus Ustrup                    60 67 98 49