/THY ROCK 2020

THY ROCK 2020

NIK & JAY fuldender stærkt Thy Rock program  –

 

Det bliver et af landets mest populære musiknavne, der fuldender programmet til Thy Rock 2020. NIK & JAY gør stjerner som irske The Script og danske Lukas Graham selskab når årets stor musikbrag i Thisted finder sted på Dyrskuepladsen den 26.-27. juni 2020.
– NIK & Jay er et af de få danske navne, der har formået at holde sig på toppen siden starten i 2002. De har et utal af hits i bagagen og er garanter for en fantastisk fest med masser af fællessang, når de indtager scenen. Det er ikke første gang, de vælter Thy Rock og det er altid en fornøjelse at have dem på plakaten, siger Hans Peter Jarl Madsen.
Han fortæller, at billetsalget traditionelt er godt i december.
– der er rigtigt mange, der bruger billetter til Thy Rock som julegaver, og det er jo en rigtig god ide at glæde en anden med en billet til noget, hvor man har en god fælles oplevelse, siger Hans Peter Jarl Madsen.
Planlægningen af næste års Thy Rock er i fuld gang.
– der kommer flere nyskabelser til glæde for publikum. Hvad der præcist kommer af nyheder på pladsen, løfter vi sløret for, når vi kommer tættere på, fortæller Hans Peter Jarl Madsen.
Thy Rock 2020 kommer til at byde på The Script, Lukas Graham, Nik & Jay, lokale Jonah Blacksmith, Johnny Madsen, Italobrothers, Carpark North, Magtens Korridorer, Scarlet Pleasure, Citiboys, Ude af Kontrol og mange flere.
Billetsalg og mere information på : www.thyrock.dk
Foto:
Morten Jerichau
Yderligere information:
Hans Peter Jarl Madsen, tlf. 2123 1231