/THY ROCK

THY ROCK

Vejrguderne lover fantastisk Thy Rock  –

Årets Thy Rock, der afvikles kommende weekend på Dyrskuepladsen i Thisted, har bogstaveligt talt medvind fra alle kanter. Selv vejrguderne lover godt vejr til Nordvestjyllands største musikbrag.
– Det bliver en fantastisk weekend. Vores uvurderlige frivillige er allerede i gang med opsætningen på Dyrskuepladsen. Uden deres indsats, hvad enten det er i næsten døgndrift i ugen op til Thy Rock, eller som frivillig i baren eller et andet sted, var der ikke noget Thy Rock. Så hjælperne fortjener allerede en stor tak for at møde talstærkt op år efter år, siger Hans Peter Jarl Madsen, der er formand for Thy Rock.
Thy Rock har flere end 1.000 frivillige, hvoraf rigtigt mange i disse timer knokler på for at blive færdige til åbningen fredag kl. 15.00, fortæller Hans Peter Jarl Madsen.
Flere nyheder og godt vejr
Thy Rock kommer til at byde på en lang række udvidelser og forbedringer i år.
– Ginbaren fik en flyvende start sidste år, så den får meget mere plads i år og kommer til at stå der, hvor VIP-Teltet var. VIP-teltet er flyttet over, hvor Radio Limfjord Teltet stod.  Radio Limfjordteltet har vi så til gengæld flyttet hen, hvor Den Lille Vilde stod sidste år. Og så har den Lille Vilde fået en ny placering. Vi kan se, at efterspørgslen efter drinks er stigende generelt til musikarrangementer, og derfor har vi også fået en ny bar, der servere lækre Cocktails fra Nohrlund, fortæller Hans Peter Jarl Madsen.
De forventede 10.000 gæster kan se frem til godt vejr til Thy Rock.
– Prognoserne lover tørvejr og temperaturer omkring 20 grader. Det kan næsten ikke blive bedre, siger Hans Peter Jarl Madsen.
Der sælges stadig to-dages billetter til Thy Rock, ligesom der kan købe endags-billetter ved indgangen fredag samt lørdag.
Thy Rock præsenterer i år artister som Nephew, Rasmus Seebach, DAD, Gnags, KATO, Folkeklubben, Johnny Madsen Band, Ude af Fokus, Italobrothers, Wafande & Shaka Loveless, Vi Elsker 90´erne og mange flere.
Billetsalg og yderligere info : www.thyrock.dk
Yderligere informationer:
Hans Peter Jarl Madsen, tlf. 2123 1231
Foto :
Pressefoto/Eddie Michel Azoulay Photography
TAGS: