/VERDENSHOLDET TIL MORS

VERDENSHOLDET TIL MORS

DGI Verdensholdet kommer til Mors  –

 

Efter et halvt års verdensturné er DGI Verdensholdet tilbage i Danmark. Her skal holdet i april og maj rundt i hele landet på den stort anlagte Danmarksturné med showet NAMUH.

Èt af stoppene blive i Sparekassen Thy Arena Mors, hvor publikum kan opleve en gymnastisk fortælling om livet, om gruppedynamikker og om at finde balancen mellem individets frihed og fællesskabets krav. Alt sammen fortalt gennem dans, spring og rytmisk gymnastik af højeste kaliber.

En af de gymnaster, der kan opleves i Sparekassen Thy Arena Mors, er 27-årige Matilde Dele Myrup der repræsenterer DGI Nordjylland.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at gå på gulvet i Nordjylland som en del af DGI Verdensholdet. Efter en lang og spændende verdensturné er det noget helt særligt at komme hjem til det danske publikum med det show, vi har udviklet gennem det seneste år, siger hun.

Matilde Dela Myrup med en gruppe lokale børn under en workshop i Cali, Colombia.

Hun og resten af holdet har siden september 2018 bevæget og begejstret tusindvis af mennesker rundt om i verden som ambassadører for dansk gymnastik. Sammen har de lavet mere end 80 shows og 200 workshops i Taiwan, Argentina, Tyskland, De Forenede Arabiske Emirater, Sydkorea, Skotland, Colombia, Mexico og USA.

Billetter til showet i Sparekassen Thy Arena Mors d. 16. maj kl. 19.30 kan købes på verdensholdet.billetten.dk

Historien er fra LIMFJORD UPDATE